Vælg en side

Den skønne klassiske Svenske pølseret, som er så nem, og smager så godt.

  • 800 g kogte kartofler
  • 8 wienerpølser
  • 1 løg
  • 10 g smør
  • 3 tsk edelsüsspaprika
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 dl mælk
  • 0,5 dl fløde
  • 0,5 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • klippet purløg

Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server.