TABULEH ER EN SALAT DER STAMMER FRA MELLEMØSTEN.
MEN PÅ TRODS AF DEN FREMMEDE OPRINDELSE, SÅ PASSER DEN OGSÅ GODT PÅ DANSKE MIDDAGSBORDE

Sådan gør du

TABULEH ER EN SALAT DER STAMMER FRA MELLEMØSTEN.
MEN PÅ TRODS AF DEN FREMMEDE OPRINDELSE, SÅ PASSER DEN OGSÅ GODT PÅ DANSKE MIDDAGSBORDE, ENTEN SOM TILBEHØR TIL FRIKADELLER, PØLSE, SKINKE,OG FISK, ELLER SOM EN FYLDIG GRØN FROKOSTSALAT.
I MELLEMØSTEN SPISES DEN MED FLADE BRØD (KHOUBIZ/PITABRØD).
KOG 100 GR. BULGUR(FORKOGTE KNUSTE HVEDEKORN), EFTER ANVISNINGEN PÅ PAKKEN, OG LAD DEM BLIVE KOLDE.
SKYL, TØR, OG HAK 2-3 STORE BUNDTER PERSILLE. BLAND BULGUR MED PERSILLE, 3 – 4 SNITTEDE FORÅRSLØG, 4-5 TOMATER SKÅRET I MINDRE STYKKER, 1-2 HAKKEDE LØG, OG HAKKET MYNTE.
RØR EN MARINADE AF:
1 DL OLIVENOLIE, 2-3 SPSK CITRONSAFT, SALT, OG PEBER.
HÆLD MARINADEN OVER SALATEN OG LAD DEN TRÆKKE 1 TIME.