Man kan også vælge at lave en almindelig mørdejsbund til denne tærte, det smager også godt.

Ingredienser

Kransekagebund : 175 gr marcipan, 100 gr sukker, 1 æggehvide, 50 gr mel, 50 gr mørk chokolade.

Kagecreme : 2 dl sødmælk, 1 æggeblomme, 1 spsk sukker, 1 spsk majsstivelse, korn af 1 stang vanille.

Desuden : 4-5 kiwifrugter.

Sådan gør du

Ælt alle ingredienserne på nær chokoladen til bunden sammen.

Tryk dejen ud i en springform med bagepapir, og bag kagen ved 180 gr i ca. 20 min., til den er gyldenbrun på toppen.

Afkøl bunden og løsn den derefter fra kageformens sider og bund.

Smelt chokoladen, og pensl den på den afkølede bund.

Kom mælk, æggeblomme,sukker, majsstivelse, og vanillekorn i en gryde. Varm op ved svag varme under konstant piskning, til cremen tykner.

Tag gryden af varmen, og pisk i cremen til den er kold.

Fordel den afkølede creme på kagebunden.

Skær kiwierne i skiver, og læg dem i et pænt lag på vanillecremen.