• 6 – 8 serveringer

Udviklet af: Karolines Køkken

Denne opskrift er en kopi, vil du have en opdateret version henvises du til www.arla.dk/karoline

Ingredienser

1 kg kold kogt torsk

Cremefraiche-sauce
3½ dl Karolines Køkken cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
2 spsk ravigottesauce eller mild sød sennep
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 tsk bearnaiseessens
1 tsk sukker
1 dl piskefløde pisket til et let skum

100 g rejer
100 g kaviar
3 hårdkogte æg (str. mellem)
1 lille bakke klippet frisk karse

Tilbehør
300 g flutes

Sådan gør du

Anret torsken i et fad.

Cremefraiche-sauce: Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser, på nær flødeskum, der vendes i til sidst. Smag saucen til og hæld den over torsken.

Fordel herover rejer, kaviar, æg skåret i skiver samt karse.

Tip: Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.