Ingredienser

1 fladbrød eller tortilla
1/2 gul peberfrugt i tern
1/2 rød peberfrugt i tern
4-5 små blomkålsbuketter
2 dl squash i tern
1 dl champignon i skiver
1/2 dl porre i skiver
smør eller margarine til stegning

Salsa
1/2 avocado
1/2 dl finthakket rødløg
1/2-1 dl tomat i små tern
1/2 spsk friskpresset lime- eller citronsaft
1 tsk Flormelis

Sådan gør du

Mos avocadoen, og tilsæt de øvrige ingredienser til salsaen.
Fordel salsaen på brødet.
Steg grøntsagerne i fedtstof. Begynd med blomkål, tilsæt derefter squash og champignon og til sidst porre og peberfrugt.
Grøntsagerne må ikke steges for bløde, de skal stadig være lidt sprøde.
Afkøl grøntsagerne, inden de lægges på brødet.
Fold et stykke af brødet op over grøntsagerne, og rul derefter sammen til et kræmmerhus