• 4 serveringer

Udviklet af: Karolines Køkken

Denne opskrift er en kopi, vil du have en opdateret version henvises du til www.arla.dk/karoline

Ingredienser

25 g smør
1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
½ liter Karoline’s Hvid MælkeSauce
½ dl whisky
½ tsk sukker
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
evt. kulør

Hertil:
500 g stegt oksetyndsstegsfilet
1 kg kartofler
600 g haricots verts og
broccoli

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løget i ca. 1 min. Tilsæt tomatpuré og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt Hvid MælkeSauce, whisky, sukker, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag whiskysaucen til.

Tip: Whiskysaucen smager også dejligt til fx hakkebøffer eller svinekoteletter.